bigstock

Innledning

Har du hørt om kredittkortet re:member? Sjansene for det er store, for nettopp dette kredittkortet er et av landets aller mest populære! Det tilbys av et selskap med navn EnterCard, som for øvrig også står bak flere av kredittkortene til de største bankene i landet. Gjennom alle sine avtaler, kredittkort og lånetjenester har EnterCard i skrivende stund nesten 800 000 norske kunder, og følgelig er du ikke alene dersom du bestemmer deg for å søke om et re:member MasterCard. Og det er heller ingen dårlig idé, for hvis man sammenligner dette med andre norske kredittkort så vil man oppdage at det slettes ikke er så verst.

Effektiv rente og kredittgrense

re:member tilbyr deg en kredittgrense på inntil 150 000 kroner, noe som er langt høyere enn hva andre norske banker vil gi deg. Faktisk så er det svært få kredittkorttilbydere som strekker kredittgrensen så langt, og derfor er re:member i en unik posisjon. Den effektive renten er på 25,4 prosent, noe som ikke er så veldig lavt, og derfor egner ikke dette kredittkortet seg veldig bra for kredittbrukeren. Men for den disiplinerte bruker som har mange prosjekter på gang og trenger høy kredittgrense – samtidig som han er flink til å betale tilbake kreditten innen riktig tid – så er re:member sitt MasterCard et utmerket valgt.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 408,-

Bonuser, rabatter og cashback

bonusMed såpass gunstige grunnbetingelser skulle man kanskje tro at re:member var et kort blottet for rabatter og bonuser, men slik er det altså ikke. Kredittkortet har ikke cashback, men det det faktisk har er et omfattende bonusprogram. Det kalles for re:member reward og gir deg tilgang til rabatter i over 200 norske nettbutikker! Her kan du spare penger når du handler i kjente butikker som CDON, Adlibris, Ellos og Platekompanitet. Rabatten varierer fra 3 til 20 prosent, og alt du behøver å gjøre for å få den er å bruke kredittkortet for å betale. Mye penger å spare med andre ord!

Bensinkort

re:member har ingen spesielle bonuser på drivstoff og er derfor ikke egnet som bensinkort.

Forsikringer

Når det gjelder forsikringer, så er det også greit å ha et re:member-kort i lomma. Du blir automatisk dekket av selskapets reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst halve reisen med det aktuelle kredittkortet, og forsikringen gjelder både sykdom, ulykker og tyveri. Husk å les vilkårene før du legger ut på ferie, for de kan stadig forandre seg. I tillegg tilbyr selskapet en rekke andre tilleggsforsikringer som ransforsikring og billettforsikring (pluss mange flere), men disse koster ekstra.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Landets høyeste kredittgrense
  • Omfattende fordelsprogram
  • Reiseforsikring inkludert

Ulemper:

  • Ingen cashback

Vilkår

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke om kredittkortet.

Nøkkeltall

Korttype: MasterCard
Effektiv rente: 25,4%
Aldersgrense: 20 år
Rentefri tid: 52 dager
Kredittgrense: 150 000 kr
Minibank: 35 kr + 1%
Uttak i bank: 75 kr + 1%
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura: 35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr: 0 kr
Cashback: Nei
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: EnterCard Norge,
Dronningens gt. 40, PB 6783 St. Olavs Plass
0130 Oslo
Telefon: 815 00 701

Kilde: kredittkorttest.net

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved