mietwagen2Faro er den sørligste byen på det europeiske fastlandet, og er med 50 000 innbyggere som en småby å regne. Byen har vokst frem som en stor turistattraksjon de siste årene, og er et yndet reisemål for en «road trip» langs den vakre sørkysten av Portugal. Det er en historisk by med massevis av godt bevarte minner, og man vil med Faro som hovedbase for sin ferie kunne oppleve restene fra det antikke Europa.

Flyplassen i Faro ligger en kjøretur på 10 minutter unna sentrum. Fra Norge må man regne med minst et flybytte for å ta seg til Faro. Leiebil får du enklest på flyplassen.

Kjøretips i Faro

cabrioFaro er en forholdsvis gammel by med en antikk bystruktur. Det er uansett uproblematisk å kjøre i sentrum, og dette er den perfekte byen å cruise rundt i en cabriolet med. Med Portugals deilige klima og de antikke bygningene vil dette gi deg en helt unik følelse, samtidig som du naturligvis må ta kjøreturen langs den vakre kystlinjen til landet. Veiene er velutviklet i Portugal, og trafikken er forholdsvis rolig sammenlignet med andre europeiske land. Her behøver man ikke ta like mange forbehold!

Her leier du bil i Faro

Leiebil ordner du enklest gjennom bilutleie på flyplassen i Faro. Her er både Avis, Budget, Europcar og Guerin representert. Leiebil er forholdsvis billig, og man kan få de billigste bilene til litt over 500 kroner/dagen. Det er også mulig å leie bil gjennom bilutleie i sentrum av Faro, der de fleste kjedene holder til ved sentralbanestasjonen. Du kan også prøve ulike sammenligningstjenester som www.leiebilguiden.no – Leiebil Faro, Goautos – leiebil faro eller Leiebilportugal.no

Attraksjoner man kan besøke med leiebil

Faro er en forholdsvis liten by som man fint kan oppleve uten leiebil, men når man først befinner seg i Portugal så er det massevis av andre opplevelser som står for døren. Kjøreturen opp til hovedstaden Lisboa tar kun knappe tre timer, og vil samtidig gi deg naturopplevelser i fleng. Du kan ikke besøke Portugal uten å ha vært innom landets historierike hovedstad!

Vurder også om dere vil passere grensen til Spania, som for øvrig er bare noen kilometer fra Faro. Nærmeste nevneverdige by er Sevilla, som ligger en kjøretur på to timer unna. Et langt kortere alternativ er å kjøre til kystbyen Lagos, som ligger vest for Faro. Her kan man ta seg helt til spissen av det portugisiske fastlandet og bare nyte utsikten utover Atlanteren.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved