kreditkarten1-500x232Er du i tvil om hvilket kredittkort du skal velge, og hva som er det beste kortet for deg? Det er kanskje ikke så rart, for det finnes svært mange kredittkort på det norske markedet i skrivende stund, og forskjellene mellom de forskjellige kortene kan være nokså store. Men i stedet for å sammenligne renter og gebyrer for å avgjøre hva som er det beste kredittkortet, så bør du heller finne ut hvilket kort som er det beste for deg.

For hva skal du med et kredittkort som har en lav effektiv rente dersom du uansett skal tilbakebetale den kreditten du har brukt innen den rentefrie perioden – eller hva skal du med cashback og bonuser dersom du aldri kommer til å bruke kortet når du handler? Under her skal vi hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet for din bruk.

Dine bruksområder er avgjørende

Hva som er det beste kredittkortet avhenger først og fremst av hvordan du skal bruke det. Ønsker du å spare penger på å handle med kortet, så anbefaler vi at du velger et bonuskort som gir deg cashback på kjøp. Skal du reise mye, så vil det være velegnet med et kredittkort som har reiseforsikring inkludert, og som ikke har gebyrer ved uttak av kontanter i minibanker. Slik kan man fortsette i det uendelige – skal man pusse opp og trenger mye penger, så vil det lønne seg med et kredittkort der kredittgrensen er høy. Her må man selv bare «sortere ut» det man ikke skal bruke kortet til.

Finnes ikke noe «perfekt» kredittkort

besteMens det ene kredittkortet har svært lav rente, så kan det andre kredittkortet ha massevis av bonuser men høy rente. På denne måten så finnes det forskjellige «grupper» av kredittkort, der alle er gode på sine punkter. Det finnes ikke noe perfekt kredittkort som gir deg alle fordelene fra denne bransjen, slik at man må prioritere det man bruker mest. Det kan for eksempel være greit med lav effektiv rente dersom man skal bruke kredittkortet for å handle ting på avbetaling med, men hvis man uansett ikke har tenkt til dette så er det egentlig uvesentlig om renten er på 17% eller 32%.

Men hva er det beste kredittkortet …?

Uavhengig av det vi har nevnt ovenfor, så gjøres det årlig ulike tester av de norske kredittkortene i de ulike dagsavisene. Her er naturligvis konkurransen stor blant de ulike kortene om å stikke av med den gjeveste prisen, men man ser at det hvert eneste år er to kort som går igjen i kåringene. Og det er kredittkortene re:member og 365Privat MasterCard, som tilbys av henholdsvis EnterCard og Danske Bank. Begge disse to kortene har svært ulike bruksområder, der førstnevnte er et kredittkort med høy kredittgrense og gunstige betingelser, mens sistnevnte først og fremst er populært takket være en omfattende bensinbonus. Se også Kredittkortinfo.no som har en av Norges beste oversikter over kredittkort.

Derfor må du selv avgjøre hvilket (eller om) av disse kredittkortene som er det beste for deg, selv om de blir vurdert som gode kredittkort av norske medier.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved