bankNår man snakket om forbrukslån tidligere, så var det stort sett snakk om små lån som man kunne bruke på en rimelig ferie, litt oppussing eller innkjøp av nye møbler til hjemmet. Slik er det fortsatt i dag, da de fleste nordmenn søker om lån på nokså beskjedne summer rundt 10 til 20 000 kroner. Men vet du egentlig hvor mye det er mulig å låne via et forbrukslån – og at de beste tilbyderne tilbyr deg inntil 500 000 kroner uten at sikkerhet er nødvendig? Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er det faktisk ikke!

Så mye kan du låne hos norske banker

kreditSelv om vi innledningsvis nevnte en veldig høy sum, så er det slettes ikke alle banker som tilbyr såpass mye. I skrivende stund vet vi bare om Bank Norwegian som tilbyr sine kunder inntil 500 000 kroner uten at det er nødvendig å stille med sikkerhet. Det er svært mye penger, men er velegnet for deg som trenger forbrukslån for å kjøpe deg bil eller hytte, eller rett og slett for at du trenger egenkapital når du skal kjøpe bolig. Spesielt sistnevnte har blitt en populær trend blant banker som tilbyr såpass store lån.

Mer vanlig er det med lånesummer på rundt 300 000 til 400 000 kroner. Sistnevnte tilbys av banker som Komplett Bank og yA Bank, som begge er blant de to mest populære bankene på nettet når det kommer til moderne forbrukslån. Du kan naturligvis søke om en hvilken som helst sum under den nevnte, og det er absolutt ikke noe krav om at du søker opp mot maksgrensen. De fleste banker har for øvrig en nedre grense som gjerne er på 10 000 kroner eller rundt der.

Små og store forbrukslån

Mens enkelte banker spesialiserer seg på store summer, så vil andre banker igjen kun tilby deg de små summene. Folkia er kanskje det beste eksempelet på dette, som er en tilbyder av svært små forbrukslån. Her kan du låne så lite som 1000 kroner, og opp til 20 000 kroner som det øverste lånebeløpet. Det er i stor kontrast til de overnevnte bankene. Andre tilbydere som befinner seg i samme klasse er Thorn, der du kan låne fra 5000 til 50 000 kroner, og som også er en såkalt tilbyder av smålån.

Med andre ord kan du låne så lite som 1000 kroner, eller så mye som 500 000 kroner fra norske banker. Her er det helt opp til deg hvor mye du trenger, men det er greit å vite at man kan låne såpass mye penger uten å måtte stille sikkerhet dersom man skulle trenge det en gang. Se Billigeforbrukslån.no for flere lån uten sikkerhet i Norge.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved