hotell prahaPraha har med årene blitt en av verdens mest populære turistdestinasjoner, og har dermed et imponerende antall overnattingssteder. Mange av Prahas hoteller ligger i gangavstand fra bysentrum, og prisnivået er generelt sett lavere enn ellers i Europa.

I den travleste turistsesongen (april – oktober) kan hotellprisene stige opp mot det dobbelte enn det som er normalt ellers i året. Dette gjelder også i desember, da mange besøker Praha for juleshopping.

I høysesongen anbefales det å bestille hotell i god tid før avreise, da pågangen er stor.

Praha har et stort utvalg av overnattingstyper – og man finner alt fra billige og enkle vandrerhjem til dyre og eksklusive luksushoteller. Bestilling kan gjøres på de fleste norske reisebyråsider eller hotellsider som Billige-hotell.no:Praha eller Hotellerpraha.no

Flere en av byens hoteller tilhører en bestemt kjede – deriblant Hilton, Ramada, Best Western, Ibis, Clarion, Marriott, Sheraton, Golden Tulip og Radisson.

Praha huser flere berømte og eksklusive hoteller – deriblant Hotel General, Palace Praha, Alcron Hotel, Alchymist Grand Hotel and Spa og Hilton Praha.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

Atos Hotel

Atos er et hyggelig 3-stjerners budsjett-hotell som ligger i Mala Strana (“Lillesiden”) – på vestsiden av elva Vltava. Hotellet holder til i en historisk bygning fra 1950-tallet, og herfra har man bl.a. gangavstand til Praha Slott, Karlsbroen og Nasjonalteatret. Rett overfor hotellet er det trikkeholdeplass, slik at man enkelt kan komme seg rundt omkring i byen.

Atos Hotel har totalt 67 rom – fordelt på 5 etasjer. Man kan velge mellom Standard dobbeltrom-, trippelrom eller familierom. Alle værelser har god takhøyde og enkel innredning. Standardutstyr består av minibar, TV, safe, trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner. Enkelte rom har vakker utsikt til Praha slott.

Atos Hotel tilbyr frokostservering og har restaurant, bar, døgnåpen resepsjon og portvakt. Det finnes tilgjengelig parkeringsplass like i nærheten. Hotellbygningen har heis.

For mer info: http://www.hotelatos.cz/en/

Elite Hotel Praha

Det sjarmerende 4-stjerners hotellet Elite Hotel Praha ligger i gamlebyen “Stare Mesto”, og herfra har man gangavstand til shoppingstrøk, uteliv og severdigheter. Hotellet holder til i en historisk bygning fra slutten av 1300-tallet, og alle gjesterom har unik dekorasjon med antikke møbler fra 1600-tallet. Hotellet ble renovert i 2001.

Det er kun 10 minutters gange fra Elite Hotel til torget i gamlebyen og Václav-plassen samt 20 minutters gange til Karlsbroen.

Hotellet har 78 rom og suiter, og alle gjesteværelser er utstyrt med TV, air-condition, safe, minibar og gratis Wi-Fi. Suitene har i tillegg flotte takmalerier samt utsikt til hotellets hage.

Elite Hotel Praha har boblebad, badstue, velværeavdeling – der man kan få massasje. Andre fasiliteter på stedet er restaurant, parkeringsplass, møterom for opptil 26 personer samt billett-service. Det er heis i hotellbygningen.

For mer info: http://www.hotelelite.cz/en

Grand Majestic Plaza

grand-majestic-plazaGrand Majestic Plaza er et nyrenovert 4-stjerners hotell med flott beliggenhet i sentrale Praha – nærmere bestemt i gamlebyen Stare Mesto”. Hotellet ligger i en fredelig gate nær Vltava-elven, og herfra har man gangavstand til mange av byens severdigheter – deriblant Karlsbroen, torget i gamlebyen og Det jødiske kvarter. Like i nærheten av hotellet ligger kjøpesenteret Palladium – som har 180 butikker og bortimot 20 spisesteder. Senteret er åpent alle dager. Det er kun 5 minutters gange fra hotellet til nærmeste T-banestasjon “Námesti Republiky”.

Grand Majestic Plaza har 196 moderne rom og suiter. Alle gjesteværelser er komfortable, og utstyrt med TV, minibar, air-condition, skrivebord, safe, kaffe-/tekoker samt eget bad.

Hotellet har restaurant som tilbyr uteservering i sommerhalvåret samt en trivelig lobbybar. Andre fasiliteter på stedet er boblebad, badstue, massasje, døgnåpen resepsjon, valutaveksling, innendørs parkering samt møte-/konferanserom for opptil 260 deltakere. Gratis trådløs internett-forbindelse er tilgjengelig i hotellets fellesarealer.

Hotel Kings Court

Hotel Kings Court er et elegant 5-stjerners hotell, som ligger i hjertet av Praha – nærmere bestemt i gamlebyen “Stare Mesto”. Hotellet åpnet i 2009, og holder til i en vakker, historisk bygning. Bare 250 meter fra Kings Court ligger torget i gamlebyen, og i nærområdet finnes det store og populære kjøpesenteret “Palladium” samt T-banestasjonen “Namesti Republiky”.

Hotel Kings Court har 137 moderne gjesterom i ulike størrelser. Alle rom har TV, minibar, safe, gratis trådløs internett-forbindelse, kaffetrakter/tekoker samt eget bad med hårføner. Enkelte rom har utsikt mot fredelig bakgård, mens andre har utsikt mot gamlebyen. Det er også mulig å bestille rom med balkong.

Hotellet tilbyr smakfull frokost-servering og har restaurant og bar. Andre fasiliteter på stedet er innendørs svømmebasseng, badstue, boblebad, Spa- og velværesenter, treningsrom samt konferanse-/selskapslokaler for opptil 170 gjester.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved