alesund_aksla_740

Planlegger du ferietur eller forretningsreise til Ålesund? Kanskje du leter etter et flott hotell med vakker utsikt over fjorden? Eller ønsker du heller å bo i et historisk hotell?

Ålesund har et godt utvalg av hoteller i ulike prisklasser, og man kan velge mellom en rekke hotelltyper. Rimligste overnattingsalternativ i denne vakre byen er enkle bed & breakfast, vandrerhjem og pensjonater. I tillegg finnes mellomklassehotell, forretningshotell, familievennlige hotell og fullservice-hotell.

En rekke hotellkjeder er representert i byen – deriblant Best Western, Quality Inn, Thon, Clarion, Scandic og Radisson. Hotellprisene i Ålesund er avhengig av beliggenhet, standard og sesong. Det finnes en rekke 3- og 4-stjerners hoteller her, men ingen 5-stjerners luksushotell.

Et berømt hotell i Ålesund er Rica Hotel Scandinavie – oppført i 1905. Dette er byens eneste hotell med arkitektur i Jugendstil.

Andre kjente hoteller er Clarion Collection Bryggen, Radisson Blu Hotel Ålesund, Hotel Brosundet og Quality Hotel Waterfront. Bestilling kan gjøres på de enkelte hotellsidene eller www.ålesundhotell.no

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Rica Hotel Scandinavie

Det 3-stjerners hotellet Rica Scandinavie ligger sentralt i Ålesund sentrum, og holder til i en Jugendstil-bygning fra 1905. Hotellet befinner seg like ved Ålesund Storsenter, og det er kun 5 minutters gange til Jugendstilsenteret – som er en av byens godt besøkte attraksjoner. Avstanden fra Rica Hotel Scandinavie til Ålesund Museum er kun 100 meter.

Alle de 81 gjesterommene er lyse og moderne innredet, og man kan velge mellom romtypene Standard, Superior eller Juniorsuite. I romprisen inngår både gratis trådløs internett-forbindelse samt gratis frokost. Alle rom har dessuten TV, minibar og eget bad med hårføner som standardutstyr.

Rica Hotel Scandinavie har frokostsal og en trivelig bar. Andre fasiliteter er døgnåpen resepsjon, utlån av gjeste-pc, heis samt tilgjengelig parkeringsplass.

For mer info: https://www.rica.no/hoteller/alesund/rica-hotel-scandinavie/

Radisson Blu Hotel, Ålesund


Det elegante 4-stjerners fullservicehotellet Radisson Blu Hotel ligger sentralt i Ålesund, nærmere bestemt på Skansekaia. Herfra har man flott utsikt over fjorden, og hotellet har også en privat brygge. Flybussen til Ålesund Vigra Lufthavn stopper like utenfor hotellet, og hurtigrutekaien befinner seg like ved siden av Radisson Blu Hotel. Det er gangavstand til shopping og utelivssteder i Ålesund, og Jugendstilsenteret ligger en 10-minutters spasertur unna.

Radisson Blu Hotel ble oppført i år 2000, og har totalt 131 rom og suiter. Alle gjesteværelser er moderne innredet og har TV, minibar, skrivebord, eget bad samt trådløs internett-tilgang. Frokost er inkludert i prisen. Mange av rommene har sjøutsikt.

Fasiliteter på hotellet består av restaurant, lobbybar, treningssenter, døgnåpen resepsjon, rom-service, forretningssenter samt konferanserom for opptil 250 personer.

For mer info: www.billige-hotell.no

Quality Hotel Waterfront

main_qualitywaterfrontQuality Hotel Waterfront åpnet i 2011, og er et moderne 4-stjerners konferansehotell som ligger ved vannkanten i Ålesund sentrum. Fra hotellet har man fantastisk utsikt over fjord og fjell, samtidig som man har nærhet til shopping, uteliv og severdigheter.

Quality Hotel Waterfront ligger 200 meter fra Brosundet, og avstanden til Jugendstilsenteret er 500 meter.

Hotellet har 196 rom, fordelt på romtypene Standard, Superior, Deluxe, Suite og Familierom. Alle gjesteværelser er moderne innredet med designmøbler og fototapet eller grafittikunst på veggene. På alle rom finnes TV, gratis trådløs internett-forbindelse, minibar, skrivebord samt eget bad. De fleste gjesterommene har flott sjøutsikt.

Quality Hotel Waterfront har restaurant og bar – som tilbyr uteservering i sommersesongen. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpen resepsjon, treningssenter, parkeringsmuligheter samt konferanserom for opptil 300 gjester.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Gomelavia.com. All Rights Reserved